Dr. Michael Laitman

Mit várhatunk a Washingtoni G20 csúcstól?

Híradás:

Amennyiben a G20 találkozó résztvevői nem jutnak megegyezésre, a világgazdaság hamar összeomlik, milliárdok fognak éhen halni, és a G7 országaiban szociális káosz uralkodik majd.

Kommentárom:

A G2o találkozó résztvevői legalább egy részleges bizalmi szintet el kell, hogy érjenek ahhoz, hogy tetteiket koordinálni tudják a gazdasági, és katonai együttműködés területein. A világnak szüksége van arra, hogy kapcsolatot lássanak a különböző országok között. Az nem elég, hogy egyszerűen csak a pénzügyi rendszerek (bankok, vállalatok, különböző valuták, offshore számlák, monopóliumok megszüntetése) terén gyakorolnak irányítást, és megegyeznek abban, hogy nem indítanak katonai támadásokat. Ez nem elég, mivel a Természet arra kényszerít minket, hogy teljesen integrálódjunk!

Még abban az esetben is, ha nem jutnak megegyezésre, abban legalább meg kell, hogy állapodjanak, hogy megint összeülnek, hogy megoldják a globális újraépítés problémáját, egy egyetlen összefüggő rendszer törvényei alapján.

Mint azt a kabbalisztikus írások mondják: “A királyok és miniszterek szíve a Teremtő kezében van. “És a Teremtőt az emberek vágyai hajtják abban a mértékben, amennyiben hasonlatossá válnak a Teremtőhöz, a felebarát iránti szeretethez. Így minden a világ globalitásával kapcsolatos tudás terjesztésén múlik, és azon, hogyan tudunk, mint egy család összekapcsolódni. Amikor mindezt megértjük, nem érzünk többé gyűlöletet mások iránt, hanem csak saját önzőségünk iránt, mely az egyetlen gonosz a világban. És akkor megérezzük a többiek iránti szeretetünket is.

KA

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,640 seconds.