Dr. Michael Laitman

Kabbala az elmebetegségekről, a tetoválásról, és a prostitúcióról

 Kérdés:

Egy korábbi blog írásban azt említette, hogy amennyiben valaki mentálisan egészséges, akkor a kabbala képes pszichológiai problémáinak a megoldására. Én bizonyítottan hiperaktív vagyok, és ez gátol abban, hogy magamban tartsak bármit is amit tanultam, olvastam. Amennyiben újra és újra elolvasom a kabbalisztikus írásokat, az segít majd abban, hogy legyőzzem eme mentális gátoltságomat? Emellett részt vesz ön könyv aláírásokon vagy hasonló megjelenéseken? Nagy megtiszteltetés lenne önnel találkoznom!

Válaszom:

A kabbala tanulása korrigálja a személyt, így természetesen van gyógyhatása is.

Minden nyilvános lecke, illetve a kongresszusok alkalmával aláírok könyveket. Ott találkozhat velem. Meghívom a februári Izraeli Kabbala kongresszusra 2oo9 február 2.-4. között.

Kérdés:

Hibás-e, ha a kabbala iránti szeretetemet és tiszteletemet a testemre tetovált jelekkel akarom kimutatni?

Válaszom:

A Kabbala azt mondja, hogy csak belső változásokkal, és belső megfigyeléssel kell vágynunk arra, hogy a Teremtő feltűnjön az embernek. Ez a külsőségeknek, mint például az emberi test különböző jegyei, csak minimális jelentőséget hagy. A test nem érdekes a szükséges minimumon kívül.

Kérdés:

Mi a prostitúció gyökere? Miért van ez jelen több ezer év óta, és hogy hogy továbbra is olyan népszerű?

Válaszom:

Mivel az ember egyik legalapvetőbb vágyát – az étel, szex, család, pénz, hatalom, és tudás közül – elégíti ki.

 

KA

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,689 seconds.