Dr. Michael Laitman

Miért van az, hogy a kabbalát tanulók naívabbnak tünnek a többi embernél?

 Kérdés:

Miért van az, hogy nem vagyok képes olyan trükkös, számító és éleslátó lenni, mint néhány barátom, akik nem tanulnak kabbalát? Nem kellene még önzőbbnek lennem, mint ők? De ennek ellenére én nem vagyok talpraesett, számító, és nem vagyok képes az új helyzetekhez gyorsan alkalmazkodni, mint barátaim, akik még nem érdeklődnek a kabbala iránt, és akik rendkívül ügyesek és talpraesettek.

Válaszom:

Ők talpraesettek az állati értelemben, míg ön e felett áll, és ezért naívnak tűnik az ő szintjükön. Ne aggódjon: azzal, hogy spirituálisan számítgat, ön többet fog elérni hosszútávon, és ők csak károsítják magukat számító életvitelükkel.

Kérdés:

Lehetséges-e, hogy nők nyugtatókat és idegesség elleni tablettákat szednek, amennyiben nyugtalanságtól, és más hasonló problémáktól szenvednek, melyet fáradtság és stressz okoz? Ezek a tabletták nem zavarják a kabbala tanulását?

Válaszom:

Ezek a tabletták szedhetők, és nem fogják megzavarni a tanulást. De előbb utóbb érezni fogja, hogy már nem lesz szüksége ezekre a gyógyszerekre többé.

KA

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,146 seconds.