Dr. Michael Laitman

Hogyan profitálhat Mr. Obama a kabbala tanulásból?

 Az újonnan megválasztott amerikai elnök Barack Obama írja “ A remény elszántsága – gondolatok arról, hogyan szerezzük vissza az amerikai álmot” című könyvében:

“Válaszképpen, legtöbbször csak mosolyogva bólintok, és megértem a szkeptikusságot, de volt valaha, és továbbra is jelen van egy másik politikai tradíció, az ország alapítóitól a polgári egyenlőségi mozgalmakig, egy tradíció mely azon az egyszerű alapgondolaton nyugszik, hogy mindannyiunknak van érdekeltsége a másikban, és az ami összeköt minket az nagyobb, mint ami szétválaszt, és ha elég tömegű ember ebben az igazságban és ennek megfelelően cselekszik, akkor lehet, hogy nem tudunk minden problémát megoldani, de képesek leszünk valami jelentőségszerűt alkotni.”

 Kommentárom:

Az emberiség történelme folyamán az ősi időktől napjainkig, sokan felismerték már és írtak a társadalomban és természetben észlelhető szenvedések, és válságok okáról. És ez az ok az ember önző természete.

Azonban világunkban nincs lehetőség ennek korrigálására. Az egyetlen dolog ami képes az önzőség korrekciójára az a Felső Fény, mely azt teremtette. És csak egyetlen módszer létezik világunkban amely képes a Fényt magunkra, és önzőségünkre vonni – a kabbala tudománya. Annak kifejezett célja a Teremtő felfedése – mely a szeretet és adakozás tulajdonsága – a mai világ embere számára (olvassuk el a “Kabbala Bölcsességének lényege” című cikk kezdetét).

Szóval, amennyiben az amerikai elnök jobbá szeretné tenni a világot, meg kell ismerkednie a kabbalával. Egyébként a dolgok úgy fognak végződni, ahogy mindeddig.

 

KA

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,742 seconds.