Dr. Michael Laitman

Mi vár az emberiségre: kihalás vagy boldog jövő?

 Híradás:

Amennyiben az emberi élet és társadalom körülményei nem változnak meg, a gyors genetikai kihalás elkerülhetetlen. Minden újabb generáció betegesebb az előzőnél. Végül a beteg civilizáció egy életképtelen generációnak ad majd életet. A fejlődő országokban élők egy kicsit tovább húzzák majd. A pénzügyi válság a betegellátási rendszerek válságához vezet majd. Az életminőség drasztikusan csökenni fog, és egy-két évtized leforgása alatt a föld lakossága 1 milliárdra fog lecsökenni.

Kommentárom:

Már sokszor olvashattunk az emberiség tragikus kihalásával kapcsolatos előrejelzéseket különböző okokkal kapcsolatban. A kabbala tudománya nem zárja ki ezeket a lehetőségeket, beleértve további világháborúkat. Azonban ugyanakkor nyújt egy olyan általános megoldást, mely minden lehetséges válságra és azok következményeire alkalmazható.

Mivel minden probléma gyökere az emberiség önzősége, mely ellentétes a Természetben található altruizmussal, az emberiség önzőségének korrekciója hasonlóvá tesz majd bennünket a Természettel, és ezzel pozitív reakciót vált majd ki abból. Ezáltal minden tényező a negatívból pozitívvá változik majd, és az emberiség abba az irányba fejlődhet, hogy felfedezi a tökéletességet és örökkévalóságot önmagán belül.

KA

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,112 seconds.