Dr. Michael Laitman

Nincsen más Rajta kívül

 Kérdés:

Minden helyzetben megpróbálom látni, hogy: “Nincsen más Rajta kívül”, de néha nincs időm azt megtalálni, hogy a Teremtő mit akar nekem mondani. Mit tegyek?

Válaszom:

A legfontosabb az erőfeszítés, amit teszünk. A Teremtő megtalálja a módját, hogy megértesse velünk ami szükséges – és fogadjuk azt el hálásan.

Kérdés:

Édesanyámnak egy nagyon agresszív tumoros betegsége van immár 9 hónapja, és nem tudom, hogyan birkózzak meg mindezzel. Már 4 éve tanulok kabbalát Önnel. Minden nap nagyon nehéz helyzeteken megyek keresztül. Hogyan tereljem el gondolataimat a problémáról a kabbala segítségével, annak érdekében, hogy segíthessem anyámat, és saját magamat?

Válaszom:

Egy lehetőséget kapott felülről, hogy rövid idő alatt sok mindent korrigálhasson, azáltal, hogy a “tudás feletti hit”-ben (önzőség feletti adakozás) él. Magasabbra kell emelkednie gondolatai által, és látnia kell, hogy mindez csak a fizikai testtel történik, míg a lélek korrekción megy keresztül, ezáltal elválasztva az önzőséget a spirituális testtől.

És persze eközben olvasson  Teremtővel és annak teljes fokú irányításával kapcsolatos írásokat, mint az első Samati cikket a “Nincsen senki Rajta kívül” címűt. Azok elmagyarázzák majd, hogy “Minden kizárólag a Teremtő által van irányítva, és Ő mindent “abszolút jósággal irányít”, azonban egyenlőre mi ezt nem érezzük, mivel belőlünk még hiányzik az adakozás tulajdonsága.

KA

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,128 seconds.