Dr. Michael Laitman

A spirituális világban semmi sem vész el

 Kérdés:

Azt mondta, hogy a Templom lerombolása előtt Izrael egész népe, emberek milliói voltak képesek a spirituális érzékelésre évszázadokon keresztül. Mivel járultak hozzá a civilizációnkhoz? Milyen szerepet játszott az a sok millió ember? Végül is mi csak egy maroknyi abból az időből származó személy könyveit használjuk a tanuláshoz. Lehetséges, hogy az a sok millió ember semmi mást nem hagyott hátra, mint a genetikai állományuk?

Válaszom:

Ránk hagyták spirituális genetikai állományukat – a közös lelken belül végzett korrekciójukat. Ezen túl ők most továbbra is részt vesznek velünk együtt a világ korrekciójában. Ez azért van, mert a spirituális világ az egy állapot, mely állandóan létezik, ahol semmi sem tűnik el, vagy halványul.

Kérdés:

A lelkek az önző vágyak korrigálásával változnak meg, és visszatérnek eredetükhöz – az egyetlen eredeti lélekhez. Korrigálásunk alatt felépítjük Edényeinket (Kelim) és fizikai halálunk után megtartjuk a spirituális világ érzetét ezekben az Edényekben (Kelim). Hogyan kapcsolódnak Edényeink azokkal a lelkekkel, amelyek korrekciója rajtunk keresztül történt?

Válaszom:

A lélek az adakozás tulajdonsága, melyet a személy csak az alatt szerezhet meg, amíg ebben a világban, fizikai testében létezik. Minden, amit halála előtt lelkében érez ugyanaz, amit halála után is érezni fog. Az adakozás tulajdonságán keresztül a személy kapcsolatot érez a többi lélekkel – azokkal, akik rajta keresztül lettek korrigálva, és azokkal is akiken keresztül ő maga lett korrigálva.

KA

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,700 seconds.