Dr. Michael Laitman

Hogyan választom ki a megfelelő környezetet?

 Kérdés:

A “Szabadság” című cikk, és más a környezettel kapcsolatos írások olvasása után arra a következtetésre jutottam, hogy a környezetnek alapvető szerepe van a személy fejlődésében, és spirituális felfogásában. Mit tegyek, amennyiben nem vagyok benne biztos, hogy a megfelelő környezetet és csoportot választottam?

Válaszom:

Folytassa tanulását és annak elemzését! Ne támaszkodjon saját, illetve a körülötte álló emberek véleményére. A válaszok majd maguktól jönnek, belülről (a Teremtő által) mindenféle külső behatás és önmarcangolás nélkül. Olvassa továbbra is Baal Haszulam műveit és várja a választ!

Kérdés (egy női olvasótól):

Igazán szeretném megérteni mit jelent az, hogy: “építsünk meg környezetünket”? Keressem a megfelelő környezetet egy kabbala csoport képében, azaz egy környezeten belüli környezetben, abból az alapelvből kiindulva, hogy azok, akik nem adnak nekem élvezetet és inspirációt, azok nem a megfelelő úton haladnak, és legjobb, ha kerülöm őket?

Válaszom:

Egy nő számára nincs olyan dolog mint egy csoport, csak a környezet létezik. Ebben a környezetben azokkal a nőkkel lép kapcsolatba, akikhez legközelebb érzi magát. És nincs szükség arra, hogy ennél bármivel is többet tegyen.

KA

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

68 queries in 1,389 seconds.