Dr. Michael Laitman

A válság ellepi a bolygót

 Híradás (az ABC News által):

…egy kisegítési dráma zajlik a bezárt  chicagói Republic Ablak és Ajtó készítő cég falain belül, ahol több, mint 2oo dühödt munkás barrikádozta el magát, miután hirtelen elbocsátották őket…mindenféle végső kielégítés vagy kedvezmények nélkül. A szakszervezeti vezetők úgy vélik, hogy a munkások egy rosszul elsült kisegítési akció áldozatai, ahol a Bank of America, mely egy 25 milliárd dolláros állami kisegítő csomagot kapott, áll a munkások és fizetéseik között.

Kommentárom:

Az a fenyegető feszültség, mely Görögországban kialakult, mutatja, hogy a világ a robbanás szélén egyensúlyozik. Az emberek elégedetlensége képes bármelyik pillanatban lángra gyúlni a lehető legkisebb alkalomra, és mindig könnyű olyan valakit találni, aki feszültségre, vagy akár háborúra buzdít. Szükséges, hogy megálljunk egy pillanatra és elgondolkozzunk azon a tényen, hogy lehetetlen önzőségünket az eddigi megszokott módszerekkel megfékezni. A robbanás bármikor és bárhol, akármelyik pillanatban bekövetkezhet.

Híradás (a utro.com fordítása által):

A pénzügyi válság recessziót okozott a turizmusban és az étterem szakmában, valamint a tömegközlekedésben és a pénzügyi ellátó ágazatokban. Azonban a mobile kommunikációs csatornákon történő kapcsolattartás a legutolsó dolog, amit az emberek hajlandóak feladni.

Kommentárom:

A válság életünk minden területét érinti majd, arra kényszerítve bennünket, hogy gondolkozni kezdjünk. Arra kényszerülünk majd, hogy rátaláljunk a belső, lélektől – lélekig hatoló kommunikációra.

Híradás (az utro.com fordítása által):

Az Oroszországi alkoholpiac legális ágazata katasztrofális nyersanyaghiányban szenved. A jövő év kezdetére az ország alkoholüzemeinek kétharmada megszüntetheti működését.

Válaszom:

Ez egy fenyegető veszély a nemzet egészségére. Igazából, akár a kihalás szélére is sodorhatja őket.

Összegzés:

A válság mindenkit érint majd, és életünk minden területén érezni fogjuk azt. A világ különböző részein más és más módon fogjuk ezt érzékelni, de senki sem menekülhet meg előle. Végül arra fog minket kényszeríteni, hogy jóhiszemű kapcsolatokat építsünk ki egymás között. Mindezt megtehetjük most is, vagy csak rosszabbodás és háborúk után. Amennyiben az emberiség elfogadja, hogy mindaz, ami most történik az a Teremtő kérelme önzőségünk korrekciójára és felemelkedésünkre, akkor a válság egy boldog felemelkedéshez és tökéletes világhoz vezethet.

KA

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,123 seconds.