Dr. Michael Laitman

A válság mindenkit kijózanít majd

 Kérdés:

Már négy éve tanulok Önökkel és terjesztem a kabbalát az interneten. De van egy kérdés, mely nem hagy nyugodni. A legtöbb weboldal amire rákapcsolódom, semmit nem akar hallani a kabbaláról és szörnyű dolgokat mondanak rólam és Önről. Nem akarják megérteni milyen válságról beszélünk. Minden alkalommal, amikor ezeket a szörnyű véleményeket olvasom magunkról, üresnek érzem magam és elvesztem a terjesztéssel kapcsolatos vágyamat és erőmet. Mit tegyek?

Válaszom:

Boldognak kell lennie, hogy egy olyan generációban él, ahol a kabbala terjesztése egyáltalán megengedett. Képzelje el, hogy érezhették magukat a múltbeli kabbalisták! Csak olvassa el történeteiket: ahogy fizikálisan és másféleképpen is állandóan elverték őket a saját társaik.

Meg kell, hogy értsük ellenfeleink fejlettségi szintjét és türelemmel kivárnunk, amíg beérnek. Azonban a mi időnkben a válság mindenkit elér majd és mindenkit arra fog kényszeríteni, hogy tisztán lássanak, és elfogadják a kabbalát mint az egyetlen mentőeszközt. Egyenlőre egyszerűen nem tudják mi is a kabbala, mivel eddig meg lettek félemlítve, és meg lettek tévesztve. Adjunk időt a szenvedésnek, és majd rájönnek a dolgok nyitjára.

Azzal kapcsolatban, hogy honnan szerezzen erőt, olvassa a kabbalisták írásait arról, hogyan terjesszük a kabbalát. Személy szerint azt szoktam magamnak mondani, hogy köteles vagyok utasításaikat követni, és ez felment azoktól a gondolatoktól, hogy “igazán szükségese-e?”, még akkor is, ha csak nehézségeket kapok cserébe. A Cél kötelezi az embert! Évszázadokon keresztül a kabbalisták arról álmodoztak, hogy terjeszthessék a kabbalát, és nekünk megadatott ez a lehetőség. Kérhetünk-e ennél többet fizetségképpen?

KA

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,133 seconds.