Dr. Michael Laitman

Mindenki a maga módján próbál elmenekülni a válságból

 Híradás (a chaskor.ru fordítása alapján):

Az öko-faluk gondolata egyre népszerűbbé válik, mivel az emberek abban bíznak, képesek így megmenekülni az őket sarokba szorító civilizációtól elmenekülni. Még a közelmúltban is hasonló falvak szélsőségesnek és elszigeteltnek tűntek, de manapság arra hivatottak, hogy segítsenek a pénzügyi válság túlélésében, mely globális káosszá változik. Emellett könnyebb a kommunában túlélni.

Kommentárom:

A globális civilizációtól való elszakadás annak érdekében, hogy nyakunkat mentsük, minden kommunát csak még nagyobb bajba sodorhat, még nagyobba, mint amiben a világ többi része van. Ez azért van mert egy ilyen kis közösség izolálja magát mindenkitől a túlélés érdekében, és ezzel a közösség és egyesülés ellen halad, azaz a Természet azon terve ellen, hogy mindenkit egyesítsen. Ezek nem öko-falvak, hanem Ego-falvak!

Híradás (a World Net Daily alapján):

Az USA egyre inkább egy náci típusú diktátorság fele halad, figyelmeztet új könyvében a Hitler Jugend egykori német tagja. “Minden egyes nap egyre közelebb viszi ezt a nemzetet egy náci stílusú diktátor rezsimhez” írja Himar von Campe…

Kommentárom:

A kabbala szerint amennyiben nem egy globális integráció felé haladunk, akkor kölcsönös elszigeteltség és náci típusú rezsimek kialakulása felé irányulunk a fejlett országokban.

Híradás (a National Post alapján):

Egyre több magányos ember fordul az internethez, hogy könnyen és olcsó módon találjanak szerelmet a nehéz gazdasági helyzetben. Az Opinion Research Corp. által végzett közvélemény kutatás azt találta, hogy az amerikaiak 57% találja azt, hogy a nehéz gazdasági helyzet miatt aggódnak szerelmi életük miatt…és hasonló közvéleményutatások hasonló eredményeket hoztak Ausztráliában és Nagy Britanniában.

Kommentárom:

A szenvedés és félelem megmutatja nekünk, milyen törékenyek vagyunk, és mennyire szükségünk van a környezetünk támogatására. Szociális lények vagyunk és egy barátságos és támogató társadalmat kell kialakítanunk magunk körül. És amennyiben nem akarjuk ezt a Természet majd rákényszerít erre minket. És akkor majd akarni fogjuk és meg is építjük ezt a fajta társadalmat!

KA

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,143 seconds.