Dr. Michael Laitman

Válság ide vagy oda, tovább kell folytassuk a kabbala terjesztését!

 Kérdés:

Annak fontosságát ecsetelte, hogy folytassuk a kabbala terjesztését a kongresszusokon és minden más rendelkezésre álló eszközön keresztül. Úgy tűnik, minden erőfeszítésük erre irányul. Lehet, hogy ennek a megnövekedett sürgősségnek és erőfeszítésnek az az oka, hogy valami személyes tudomása van arról, hogy valamilyen nagy csapások vagy tragédiák következhetnek be, melyeket el akar hárítani, de nekünk nem akar még róluk szólni?

Válaszom:

Én nem találok ki semmit a magam által. Csak azt adom át, amit nagyszerű tanáraimtól, Baal Hasulamtól és annak legidősebb fiától Rabashtól hallottam. Minden amit mondok, csak ismétlése annak, amit ők írtak, melyeket minden nap tanulmányozunk.

Még akkor is, ha nem éppen egy válságot élnénk át, és az emberek nem érdeklődnének a kabbala iránt, továbbra is kötelességem lenne a kabbala terjesztése, a tanáraimtól kapott utasítások alapján. Minden amint magunk körül látunk csak arra szolgál, hogy segítse a terjesztést, hogy megmutassa a legjobb, legmegfelelőbb módját annak.

Kérdés:

Amerikában élek. Az elmúlt fél évben minden erőmet a kabbala tudományának próbáltam szentelni. A pénzügyi világban dolgozom. Az amerikaiak kezdenek felébredni és válaszok után kutatni. Hogyan adhatok nekik válaszokat anélkül, hogy a Teremtőt, vagy a kabbalát megemlítsem, mivel ezek említésétől elriadnak? Helyette használhatok általános gondolatokat, mint a “természet törvényei” és hasonlók?

Válaszom:

Pontosan ez az, amivel próbálkozunk. Vegye fel a kapcsolatot a angol nyelvű osztályunkkal, hogy többet megtudhasson az Amerikában történő részvételről és disszeminációról. A 2009 februárjában rendezendő kongresszus után tervezzük ismét New York meglátogatását, hogy egy a tömegmédiával történő találkozás-sorozatot vezessünk be.

Kérdés:

Minden eszköz elfogadható a kabbala terjesztésére? Például használhatunk-e tömeges emaileket, mint spam, amely nem teljesen jogszerű néhány országban?

Válaszom:

Nem igazán van tudomásom arról, mennyire hatásos ez a módszer. Azonban amikor valaki kritikus állapotban van, nincs más választásunk, mint minden alkalmat kihasználni megmentésére. Végül is mi nem vagyunk üzleti vállalkozás! Amennyiben valami hasznos, akkor használnunk kell.

Azonban az összes ezzel kapcsolatos döntést a központban kell meghoznunk. Úgyhogy legyen szíves lépjen kapcsolatba a marketing osztály vezetőjével.

Természetesen személyesen a legális módszerek használatát támogatom, mivel a törvény azt jelképezi, amit a Teremtő az adott helyzetben akar.

KA

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,120 seconds.