Dr. Michael Laitman

Érzékelésünk titkai

 Híradás (az inauka.ru által):

Dr. Y Danilov, a Wisconsin-i Egyetem Tactile Kommunikációs és Neurorehabilitációs Laboratóriumából azt jelentette, hogy egy TVS (tapintás és látás helyettesítő rendszer) nevű eszközt fejlesztettek ki. Az eszköz így működik:

Egy video kamera a képet egy komputerbe irányítja, mely azt fekete-fehér képpé alakítja. Ez a kép egy lapos matrixra helyeződik, melyet  egy vak ember nyelvére helyeznek, mely ezek után elektromos impulzusokat kap a kép alapján. A nyelv ezután az impulzusokat az agyba továbbítja, és ezzel képessé teszi a vak embert arra, hogy lássa a dolgokat maga körül, és tájékozódni tudjon. Ennek eredményképpen egy teljesen vak személy látni képes a környezetét. Képes körbesétálni, Tic-Tac-Toe-t játszani, és arcokat felismerni. Ez tudományosan igazolja a híres kutató Paul Bach-y-Rita szavait, aki azt szokta mondani: “az agyunkkal látunk, nem a szemünkkel”.

Kommentárom:

Amennyiben elolvasták, amit a kabbala tudománya ír az érzékelésünkkel kapcsolatban, amióta Ádám felfedte a Felső Valóságot körülbelül 6000 évvel ezelőtt, akkor láthatja, hogy a kabbalalisták tudtak már erről nagyon rég óta. Ők a “külső látás”-t használják a Felső Világ felfedezésére és kutatására, mely az agyunkban észlelődik, mint ahogy jelenlegi világunk is.

Az érzékelésünkkel kapcsolatos következő tudományos felfedezés az lesz, amikor felfedezik, hogy az agyunk csak egy detektor, és érzékelésünk nem az agyunkban, hanem azon kívül történik, “vágyainkban”. A vágynak nincsen kapcsolata a testtel, és a földi anyagon túl található. Mindent a lelkünkben érzékelünk.

KA

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,117 seconds.