Dr. Michael Laitman

A spirituális út zuhanásokkal és felemelkedésekkel van kikövezve

 Kérdés:

Néha van egy olyan szörnyű érzésem, hogy minden amim ebben a világban van (az állásom, családom, egészségem és a körülöttem lévő világ) hamarosan összeomlik, és ez az érzés megváltoztatja világnézetemet. Hogyan használjuk ezeket az állapotokat?

Válaszom:

El kell kezdjük megérteni, hogy minden új állapot, illetve szint születése a zuhanások és felemelkedések útján történik.

Kérdés:

Mi a jelentése annak, hogy: “zuhanás a felemelkedés érdekében”? Amennyiben valaki elkezd olyan dolgokat tenni, amit azelőtt soha nem tett volna, az zuhanásnak számít?

Válaszom:

Amennyiben ez a személy kabbalát tanul a szabad idejében, akkor ez a megnövekedett önzőség jele. Írva van “amennyiben valaki magasabban áll, mint mások, az önzősége magasabb a többieknél”. Ez a jelentése annak, hogy “zuhanás a felemelkedés érdekében”. Ez a természet felfedezésének megfelelő módszere. Ennek a haszna az, hogy hatalmas vágyra van szükségünk arra, hogy felfedezzük a Teremtőt, és ezáltal teremtődik ez a hatalmas vágy. Ez az állapot elmúlik majd, és spirituális felemelkedés követi. Ezután ismét egy zuhanás következik, és így tovább – egészen a teljes korrekcióig, azaz a legmagasabb szintig.

KA

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,644 seconds.