Dr. Michael Laitman

Lelkek és testek, mennyire van szükségünk?

 Kérdés:

Ahogy az emberiség népessége növekszik és fejlődik, mindez azt is jelenti, hogy az önzőség is növekedik, mivel az az emberek számának megfelelően van elosztva? Mi történik az önzőséggel, ha a populáció csökken, például háborúk vagy természeti csapások által?

Válaszom:

A eredeti lélek annyi részre oszlik, amennyire szükség van minden egyes darabka önzőségének a korrigálására. Egy háború szenvedést hoz, mely elősegíti az emberek önzőség elleni megváltozását. Ennél fogva a lélekszám lecsökken. Ez nem önmagában a háború miatt történik, hanem mivel a lelkeknek nincs szükségük olyan sok testre.

Az, hogy az emberek születnek, vagy meghalnak attól függ, hogy mi szükséges a lélek korrekciójához. Azonban világunkban mi csak a tettek eredményeit vagyunk képesek látni – a test halálát, de nem látjuk az ahhoz vezető okot. Ezért következtetésekéinket az adott szintünkön jelentkező homályos látásmódunkon keresztül vonjuk le.

KA

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,649 seconds.