Dr. Michael Laitman

Új Évi kívánságok 2oo9-re

A 2oo8-as év legfontosabb eseménye a pénzügyi válság volt. Igazából a válság évtizedekkel ezelőtt elkezdődött – a művészetekben, a tudományban, a családban (válások), oktatásban, általános depresszióval, kábítószerek használatával és a haszontalan foglalkozásokkal. Azonban, mint igazi egoisták, csak akkor reagáltunk minderre, amikor a pénztárcánkon éreztük hatását. A válság nem máson, mint a magunk között kialakított emberi kapcsolatokon keresztül jelentkezett, ami mostanra globálissá vált. Felfedeztük, hogy teljesen összekapcsolttá, és egymástól függővé váltunk – és mindeközben maximálsian gyűlöljük egymást. Amikor mindez egy családon belül történik, a házaspár elválik, de mit tehet az emberiség? Itt található a válság, és jövőnk a megoldáson múlik.

2009 lesz az éve annak, hogy megértjük, mindannyian egy család tagjai vagyunk. Az emberek megértik majd, hogy önző természetük minden gonosz forrása, végre felébredünk majd, és elkezdünk másfajta módon gondolkozni. Ez könnyebbé teszi majd, hogy a nehézségeken felül emelkedjünk. Az emberek megértik majd azt is, hogy a Természet, mely önzőségünket teremtette, abba az irányba sarkall minket, hogy megváltozzunk. Kapcsolataink kijavítása által felgyorsíthatjuk, és megkönnyíthetjük a válság lezajlását. A szenvedés és a túlélés iránti vágy arra vesz majd rá minket, hogy elkezdjük követni a bibliai alapszabályt: “Szeresd felebarátodat, mint saját magad” – és akkor majd a válságot egy olyan világ váltja majd fel, mely tele van jósággal és a Fénnyel. Ezt kívánom mindenkinek 2009-re!

KA

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,121 seconds.