Dr. Michael Laitman

A válság utáni élet két lehetséges iránya

 Híradás (az utro.com fordítása alapján):

Előbb, vagy utóbb a pénzügyi válság végetér, és életünk ezen a bolygón gyökeresen megváltozik. A Világ Gazdasági Fórumának szakértői szerint a gyors gazdasági fejlődés időszaka lezárult, a fejlődés le fog lassulni, a kormányok beavatkozása fel fog erősödni, és a világgazdaság teljesen megváltozik majd. A szakértők négy lehetséges változatot mutattak be a jövőbeni világgazdasági rendszerrel kapcsolatban: vagy keleten, vagy nyugaton vagy mindenhol egyszerre következik be a legrosszabb, vagy a világ valahogyan magához tér.

Kommentárom:

Senki nem ismeri a jövőt, mivel mindaz tőlünk függ. Azonban nem négy, hanem csak két lehetséges irány áll előttünk: vagy mindenki számára jól történnek majd a dolgok, vagy mindenkinek rosszra fordul a sorsa. Ez nem bontható fel több lehetséges irányra, mivel a világ teljesen összefüggő, és integrált, és ezt minden nap egyre jobban felfedezzük.

Két lehetséges útunk van: a szenvedés útja, vagy a tudatos fejlődés útja, és a mindenki között kialakuló kedvező kapcsolat. Azonban így, vagy úgy egyetlen célt kell elérnünk – hogy a Természet harmónikus integrált részévé váljunk.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,682 seconds.