Dr. Michael Laitman

A válság eredményeképpen csak a szükségszerű dolgok maradnak meg

 Híradás (az AFP által):

A Sony Japánban kedden bejelentette, hogy világszerte 8OOO embert bocsátanak el, és egyes leányvállatatikat bezárják annak keretében, hogy vállalatukat átalakítsák, és megkűzdjenek a gazdasági válság okozta problémákkal. Az elektronikus óriásvállalat azt jelentette, hogy várhatólag előállítási rendszerének 1O%-át fogja megszüntetni, és körülbelül 3O%-kal fogja lecsökkenti az elektromos vállalatokba való befektetéseit.

Kommentárom:

Cask az abszolút szükségszerű dolgok maradnak fenn!

Híradás (a The Daily Telegraph alapján):

Az angliai pub-ok rekord mértékben zárnak be, naponta 6 csukja be kapuit a gazdasági válság miatt. A brit Beer and Pub Szövetség azt mondja, hogy hetente 39 pub szűnik meg hetente Britanniában, mely 2O-szor gyorsabb ütem, mint 3 évvel ezelőtt. Azt számolták ki, hogy az elmúlt két évben 44ezer állás szűnt meg pub-okban és bárokban, és várhatólag újabb 6Oezer állás szűnik meg hamarosan.

Kommentárom:

El tudta ezt valaki is képzelni?! A világ ténylegesen megváltozik…

Híradás (a Newsland fordítása alapján):

“Lehet, hogy a válság feleségeket, és anyákat kovácsol a nőkből?” Anyának iletve feleségnek lenni, a nők egyetlen igazi módja, hogy megvalósítsák magukat az életben. A legtöbb nő azért robotol, hogy fizetést kapjon, de nem azért, hogy megvalósítsa magát. Mind eközben gyermekeik anyjuk figyelme nélkül nőnek fel, kisebbségi komplexusban szenvednek. Azonban a válság arra kényszeríti a nőket, hogy hazatérjenek.

Kommentárom:

A kabbala a válságot mint korrekciót tekinti. A feleslegek eltűnése segíteni fog minket abban, hogy jobban rendszerezzük életünket és annak értékeit.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,130 seconds.