Dr. Michael Laitman

Új tudományos felfedezés

 Híradás (a The New Scientist által):

Craig Hogan fizikus szerint a GEO6OO (egy a gravitációs hullámokat felfogó készülék) véletlenül rátalált a tér-idő dimenzió végső határára, arra a pontra, ahol a tér-idő dimenzió megszűnik mint síma folyamatosság viselkedni, (mint ahogy azt Einstein elképzelte), és ehelyett morzsákra osztódik.

Ha ez még nem döbbent meg minket eléggé, Hogan még ennél is nagyobb sokkal szolgál: “Amennyiben a GEO6OO eredményei azt jelentik, amit gyanítok, hogy jelent, akkor mindannyian egy hatalmas kozmikus hologramban élünk”. …Mindennapi élményeink lehet, hogy mind egy a fizikai folyamatokat mutató holografikus képet tükröznek, egy távoli két dimenziós felszínen.

Kommentárom:

A kabbala tudománya szerint “az egyéni, és az általános az megegyezik, mint két vízcsepp”. Minden a tíz szfirából áll, mely utána végtelen számú darabra oszlik, ahol minden egyes részecske ugyanolyan módon épül fel, mint a tíz szfira. Mindezt már Ábrahám is leírta könyvében melynek címe: “A Teremtés Könyve” (Sefer Yetzira), és ahol azt írja: “A Tíz Szfira: tíz és nem kilenc, tíz és nem tizenegy” Ez ugyanígy van minden részecskében és az egész Teremtésben.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,399 seconds.