Dr. Michael Laitman

A Ritalin veszélyesebb, mint a Kokain

 Híradás: (a National Institute of Drug Abuse által):

“Hasonlóságok, és különbségek derültek ki a Ritalin és a Kokain összehasonlítása során”. Kutatók, akiket a National Institute on Drug Abuse támogatott, azt találták, hogy a Ritalin, melyet gyakran írnak fel a figyelem hiányos hiperaktív gyerekek kezelésére (ADHD) az idegsejtekben fizikai változásokat okozhat – néhány esetben ezek a változások hasontalosak a kokain által okozott változásokra.

Kommetárom:

A természetben minden egy beteljesülésre váró vágynak felel meg. Az emberekben ez a vágy állandó változáson megy keresztül, és meghatároza fejlődésünket.

Gyermekeinknek új, globális vágyaik vannak, melyeket mi elnyomunk, mivel nem tudjuk mit kezdjünk velük, vagy hogy hogyan segítsük ezek kifejlődését. Ennek eredményeképpen egy olyan generáció képződik, melyet megcsonkítottunk, akiknek az élete szenvedéssel van tele, és akik erősen hajlamosak a kábítószer fogyasztásra.

A megoldás az, hogy egy globális kabbalisztikus oktatást vezetünk be korai gyermekkortól. Ez az oktatás kifejezetten a mi gyermekeinknél jelentkező globális igényeknek felel meg. Mi a Bnei Baruch-nál már évek óta dolgozunk hasonló módon gyermekeinkkel, és csodálatos eredményeket veszünk észre ezzel az oktatással kapcsolatban. A jövő évvel kezdődően megnyitjuk az első saját iskolánkat 4OO gyermek számára.

A fiatalabbik lányom (aki a képen látható mellettem) kabbalisztikus oktatási módszerrel nevelkedett, és később PhD-t szerzett Filózófia és Kabbala témában. Az idősebbik lányom PhD- szerzett Biológiából és Genetikából. A fiam könyvkiadó.

A gyerekeket a természet törvényeire nevelve, nekik kabbalisztikus oktatást adva, mely ezeket a törvényeket bemutatja, segítjük őket abban, hogy olyan felnőttekké váljanak, akik harmóniában vannak a természettel.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,141 seconds.