Dr. Michael Laitman

Fel kell fedezzük a teljes összefonódásunk valóságát

 Kérdés:

Van valami javaslata egy gazdaságosabb megoldásra a pénzügyi válsággal kapcsolatban?

Válaszom:

El kell kezdjük követni a természet törvényeit a megfelelő elosztással kapcsolatban, ahol minden egyes személy maximálisan megvalósítja magát, és mindent amit keres megosztja a között, amire mindenképpen szüksége van, és elfogyaszt, és arra ami ezen felül megmarad. A maradékot a társadalom részére bocsátja, hogy mindazok számára jusson, akiknek szüksége van rá. Mindezt megtanulhatjuk az emberi test megfigyeléséből, mivel annak részei pontosan ilyen módon kapcsolódnak össze.

Keressen minden személy mindenki számára képességeinek megfelelően. Keressen minden személy akár milliókat – és a társadalom élvezi majd annak hasznát! Amennyiben ilyen jellegű szerződéseket és megállapodásokat kötünk majd, amennyiben az emberek üzleti és menedzseri tehetségüket a társadalom maximális hasznára fordítják, akkor megkapjuk majd a szociális és társadalmi ellenszolgáltatásunkat – a Teremtő érzékelését. És akkor majd bármilyen üzletet alapítunk, az sikerre lesz ítélve!

Kérdés:

Mi segítheti az érintett országokat, hogy kiláboljanak a válságból?

Válaszom:

Az egyetlen dolog, mely mindenkit segíthet, az annak a valóságnak a felismerése, amelyben most (akaratunk ellenére) találjuk magunkat – a teljes összefonódás, és egymásra utaltság valóságában.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,128 seconds.