Dr. Michael Laitman

Mindenki tanulhatja a kabbalát

 Kérdés:

Amikor az embereket arra kérem, hogy mondják el Önről való véleményüket, néhányan azt mondják, hogy Ön csaló, mivel a kabbalát csakis 4O év feletti zsidó férfiak tanulhatják. Azt mondják, hogy bárki, aki a kabbalát nőknek, fiataloknak, és nem-zsidóknak tanítja az csaló, tanulatlan, és semmibe veszi a szabályokat. Legyen szíves kommentálja ezt!

Kommentárom:

A kabbalával kapcsolatos tudásomat nyugodtan leellenőrizhetik, bár gyanítom, hogy van valaki aki eléggé képzett mindehhez. A minden napos reggeli leckék bemutatják tanításaim szintjét. Emellett mindenki tudja, hogy a Rabash tanítványa voltam.

A kabbalával kapcsolatos megszorításokkal kapcsolatban pedig, mint például a szabályok a 4O év alattiakkal, nőkkel, fiatalokkal, és nem zsidókkal kapcsolatban, azt javaslom, hogy olvassa el más kabbalisták ezzel kapcsolatos megjegyzéseit. Ne aggódjon arról, amit az emberek rólam mondanak, csak kövesse a példámat. Amit mások mondanak a jelenlegi szintjükből adódik. Adjon nekik időt, hogy felnőjenek.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,617 seconds.