Dr. Michael Laitman

A Kabbala elmagyarázza az anyag megjelenését, az Univerzumot és az emberiséget

 Kérdés:

Hogyan jelent meg az anyag, és honnan képződött? Amennyiben Darwin elmélete hibás, akkor hogyan magyarázza a különböző fajok megjelenését, főként az emberiségét?

Válaszom:

A anyag azáltal keletkezett, hogy a Felső Fény egyetlen szikrája robbanásszerűen behatolt a mi világunkba. A fizikában azt hívjág a Nagy Durranásnak. Mindez körülbelül 15 milliárd évvel ezelőtt történt. A “Tíz Szfira Tanulmánya”, a “Zohár Könyve”, és “Az Élet Fája”, melyet több száz éve írtak, elmagyarázza hogyan erednek az alsóbb szintek a felsőbb szintekről.

A Felső Fénynek ez a szikrája tartalmazza az összes információt a felülről lefelé való leereszkedésről, és a Nagy Durranás után folytatta fejlődését, és realizálta ezt az információt. Ez a szikra alakította ki az Univerzumot, és az emberi lényt, amelynek az a célja, hogy elérje azt az állapotot, ahonnan a szikra érkezett. Az embernek mindezt fejlődése, és a 125 spirituális szinten keresztül történő felemelkedése révén kell elérnie, az önzőségből az adakozás és szeretet tulajdonságához, és a felebarátja iránt érzett szeretethez.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,613 seconds.