Dr. Michael Laitman

A Teljes Korrekció fázisairól

 Kérdés:

Az egyik reggeli lecke alkalmával azt mondta, hogy a Végső Korrekció idejére az összes vallás, csak mint tradíció marad meg. Az emberiség továbbra is a jelenlegi materiális formájában marad fenn, hogy ezeket a tradíciókat kövesse? Vagy addigra már csak lelkekké válunk, amint az összes materiális anyag eltűnik?

Válaszom:

A Teljes Korrekciónak több fokozata van: az egyéni, a kolletív egyéni, az egyesült kollektív a Második Megszorításban, az egyesült kollektív az Első Megszorításban, és a végső teljes azonosulás a Teremtőhöz.

Mindaddig amíg csak egy nem korrigált lélek is létezik, a jelenlegi világunk továbbra is létezni fog az érzékelésünkben. És csakis, amikor az általános korrekció befejeződött, akkor a világunk és az összes többi világ eggyé áll össze érzékelésünkben, és csak a Végtelen Világot érzékeljük majd.

A valóságban csak egy állapot létezik – a Végtelen Világ, és a többi világok csak, mint szűrők léteznek a Felső Világ számára, a mi eltorzított érzékelésünkben. Más szóval a világok  az egyetlen létező valóság, a Végtelen Világ elrejtésére szolgáló különböző szintű burkok/takarók.

Kérdés:

Mit jelent az, hogy közeledünk a Végső Korrekció állapotához?

Válaszom:

Ez az az állapot, amikor az összes lélek egybeolvad, és a Felső Erő tölti meg őket és jelenik meg bennük. Minden személy mint saját magát fogja elfogadni a többieket, és ezáltal saját magát, mint tökéletes és örökkévaló lényt fogja érzékelni, mint maga a Teremtő.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,690 seconds.