Dr. Michael Laitman

Nem menekülhetünk el a Természet hatékony behatásaitól

 Híradás: (a The New York Times alapján):

“A Depresszió hatására az Amerikaiak özönlenek a mozikba”. Hollywood nem bánja a recessziót. A mozik látogatottsága 16 százalékkal nőtt. Amennyiben ez az iram folytatódik tovább az év hátralévő részében, két évtized legnagyobb pénztári bevételéhez juthatnak.

Komentárom:

A megoldás nem új: a kormány kenyeret és izgalmas szórakozást nyújt az emberi lényeknek, és TV-t arra használja, hogy megállás nélkül az “Álom készítő üzemekben” készülő adásokat adjanak, amik nagy tetszést aratnak ezekben a nehéz időkben. Ez megnyugtatja a tömegeket, és elringatja őket addig, amíg a dolgok igazán rosszra nem változnak. Végül is erre a válságra azért van szükség, hogy fejlődésünk következő szintjére lépjünk, és amennyiben visszautasítjuk a fejlődést, a Természet még hatákonyabban fog minget előre nógatni.

A “nógatás” kifejezés magyarázata: az ókori Rómában ez egy hegyes rudat, pálcát jelentett mellyel az állatogat “nógatták”. Ez egy igen hatásos és fájdalmas eszköz, egy belső, vagy külső tényező mely akciót vagy reakciót vált ki.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,117 seconds.