Dr. Michael Laitman

A félelem, és gyanú eltűnik majd, amikor a világon mindenki egyesül

 Híradás (A Radio Free Europe/Radio Liberty által):

Egy a Levada Center által Március 5.-én közölt közvéleménykutatás szerint az oroszok 5O %-a hisz abban, gogy országa külső katonai támadás elé néz.

Kommentárom:

A válság az egész világot arra kényszeríti majd, hogy egyesüljön, és akkor a gyanúsítgatások eltűnnek majd.

Kérdés:

Az utóbbi időben a háborúkat és tömegpusztításokat népszerűsítő könyvek kelőben voltak, és az emberek komolyan vették őket. Meg tudjuk-e akadályozni azokat a szenvedéseket, melyeket az szélsőséges szervezetek terveznek az emberiség számára?

Válaszom:

Pontosan ezért lett a Kabbala feltárva az emberiségnek: hogy lehetővé tegye azt, hogy a korrekció fázisát békésen tegyük meg, azt tudatosan véghez víve a szenvedések és háborúk helyett.

Kérdés:

Miért biztos Ön abban, hogy a Harmadik Világháború nukleáris lenne? Miért nem tekint a jelenlegi helyzetre, mint egy harmadik gazdasági háborúra?

Válaszom:

Ez az amit Báál HaSzulam írt  majdnem száz évvel ezelőtt, amikor az atombomba még fel sem lett találva.

Kérdés:

“És megakadályozzák majd, hogy Izrael visszatérhessen szülőföldjére, ameddig Ismael gyermekeinek érdemei ki nem lettek merítve. És Ismael fiaia hatalmas háborúkat vívnak majd a világban, és Edom fiai összegyűlnek ellenük, és háborút indítanak majd ellenük, egy részét a földön, egy másik részét a tengeren.” Mi a kabbalisztikus magyarázata ennek az idézetnek, amely az idők végezetéről szól.

Válaszom:

Mindez a világ önző létezésének végéről szól.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,609 seconds.