Dr. Michael Laitman

A mindennapi élet megadja nekünk a lehetőségeket arra, hogy spirituálisan tovább fejlődjünk

 Kérdés:

Intenzíven tanulom a Kabbalát, és részt vettem a 2OO9-es Nemzetközi Kongresszuson. Minél jobban megértem a Kabbalát, annál inkább el akarok távolodni az önző társadalomtól. Ez nem egy önző vágy részemről?

Válaszom:

Szükséges, hogy ebben a világban létezzünk, és segítsünk annak megjavításában résztvételünkkel. A világ hatását, mint segítséget kell, hogy tekintse akadály helyett: mindez “segítség önmaga ellen”. Ezek az akadályok igazából folyamatos hozzáadások a vágyához (Aviut), és azáltal, hogy felül kerekedünk rajtuk, közelebb kerülünk a teremtőhöz. Nélkülük meg lennénk fosztva attól a lehetőségtől, hogy felemelkedhessünk.

Kérdés:

Hogyan vagyok képes a Kabbalát a mindennapi életembe beilleszteni? Úgy érzem, hogy a környezet erősen befolyásol engem. Az a tény, hogy Kabbalát tanulok azt jelenti, hogy el kell felejtsem más irányú érdeklődéseimet?

Válaszom:

Anélkül, hogy mindezt erőltetni, helyezze magát a csoport, és a tanulás befolyása alá. Kezdjen el részt venni a Kabbala terjesztésében, és annak tanításában, és fokozatosan el fog távolódni a “többi érdeklődésétől”. Később újabb akadályok fognak előjönni, és ugyanazt a gyógymódot kell majd rájuk alkalmaznia, ameddig el nem éri a teljes egybeolvadást a többiekkel, és a Felső Fény érzetét ebben a kapcsolatban.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,116 seconds.