Dr. Michael Laitman

A pénzügyi szakértők kezdik megérteni: a globális válság globális megoldást követel

 Híradás (az Utro.com által):

“A dollár gyengülni fog, de nem adja fel”. A jelenlegi pénzügyi válság különbözik minden eddigitől, mivel ez nem ciklikus, hanem szisztematikus. Így egy globális pénzügyi, gazdasági szociális, és politikai változást fog magával hozni. A globalizáció egy olyan tényező, mely előtte nem létezett, és önmagában egy egyszerű helyi válságot globális válsággá változtatott. Mivel a pénzügyi rendszerek globálissá váltak, nem lehet őket nemzeti szinten irányítani, hanem mindezt globálisan kellene megoldani.

Kommentárom:

A vezető analisták véleménye egyre közelebb kerül a Kabbala véleményéhez. Azonban az embereknek még mindig tovább kell finomítaniuk a globalizációval, integrált rendszerekkel, kapcsolatos megértésüket, és defínícióikat, csakúgy mint tudásukat a teljes egymásra utaltsággal, kölcsönös felelőséggel, a Természettel való egyenlőséggel, az önzőség mint a negatív történések okával kapcsolatban. Azt is meg kell hogy értsék, hogy az emberiség fejlődésének végső célja az adakozás és szeretet a bolygó minden teremtményével kapcsolatban. A világon a Kabbalán kívül nincsen más módszer, mely képes egoizmusunkat korrigálni.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,627 seconds.