Dr. Michael Laitman

A Teremtőt a másokkal való egységen belül fedezhetjük fel

Kérdés:

Ez volt az első, teljesen váratlan alkalom, hogy a Kongresszust német fordításban egyenesben nézhettük. Hatalmas erejű szeretetet és egységet éreztem a Kabbalát tanulók körében, de amikor kérdéseket akartam feltenni, rájöttem, hogy csak egy élettelen képernyőt bámulok ami azt mondta “élő adást néz”. Szóval kérdésem az: lehetséges spirituálisan úgy haladni, hogy egységbe lépek egy csoporttal?

Válaszom:

Igen és igazából ez az egyetlen módja az előre haladásnak – az egység. És utána az egységen keresztül felfedezi majd a Teremtőt.

Kérdés:

Már körülbelül két éve tanulom a Kabbalát. Hetente többször segítek a disszeminációban, a Kabbala campus-on tanulok, és látogatom a virtuális csoport fórumját. És bár jó kapcsolatban vagyok mindezekkel az emberekkel, érzem, hogy ez csak felületes. Nem vagyok képes igazából egységre lépni azokkal az emberekkel, akik ugyanazon az úton haladnak mint magam. Lehet, hogy valamit rosszul csinálok? Vagy lehet, hogy az ilyen jellegű kapcsolat csak a fizikális életben létezik?

Válaszom:

Amennyiben mások önhöz hasonlóan tanulnak, az azt jelenti, hogy önön múlik, hogy sikerül-e velük egységre lépnie, és segítséget kapnia, a csoport méretétől, és szintjétől függetlenül.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,115 seconds.