Dr. Michael Laitman

Megmentheti-e az új moralitás a világot az összeomlástól

 Híradás (a Bundespraesident által):

“A német elnök egységre hív fel, a gazdasági válság fényében” A válság arra tanít minket, hogy pusztulás rejlik a határokat nem ismerő szabadség mélyén. A piacnak szabályokra és egy bizonyos etikára van szüksége. Ebből az okból a válság bebizonyította a szociális piaci etika értékét. Ez több, mint csak egy gazdasági rendszer. Ez az értékek egy rendszere. És most a nagyobb pénzügyi intézeteknek alá kell vetniük magukat egy egységes nemzetközi felülvizsgálatnak, megfigyelésnek.

Kommentárom:

Azonban ahogy elkezdenek egy ilyen jellegű rendszert létrehozni, azonnal rájönnek majd arra, hogy mindez nem lehetséges, vagy eltorzítják majd egy Szovjet-jellegű rendszerré, amely csak újabb konfliktusokhoz, háborúkhoz vezethet. Csakis a Kabbala terjesztésével – az ember korrekciójának megismertetésével – leszünk képesek a köztünk levő megfelelő kapcsolatok rendszerét kialakítani – legyen az szociális, politikai, gazdasági, morális, családi vagy más kapcsolat.

Mindeközben a válság csak egyre tovább halad majd, hullámokban, elérve a gazdaságot, az egészségünket, környezetünket, és így tovább. Ezeken a viharokon és zuhanásokon keresztül az emberiség végre fel fogja ismerni, hogy a Természet intelligens ereje igazgatja a válságot annak érdekében, hogy minket tovább fejlesszen. És akkor az emberiség elkezdi majd keresni az összeköttetést ezzel az erővel, és magától a Kabbalához jut majd. Azonban eme tudomány terjesztése lerövidítheti ezt a folyamatot.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,130 seconds.