Dr. Michael Laitman

A megfelelő nevelés alakítja ki a köztünk levő “ragasztót”.

 Kérdés:

Ön azt mondta, hogy az a mi feladatunk, hogy az embereket a Kabbala módszeréről, a fejlődés törvényeiről és a válság megoldásáról informáljuk. Talán a G-20 vezetői, köztük Barack Obama amerikai elnök, és Dimitrij Medevedev az orosz elnök végre meglátják, hogy nincs a válságra más megoldás, mint a Természet törvényeinek követése, és azoknak elmagyarázása a tömegek felé. Ön gyönyörűen beszélt erről M.Kazhin-nal egy orosz gazdasági szakértővel folytatott párbeszéde folyamán, de nem igazán mondot semmi konkrétumot. Minden általánosságokban lett megbeszélve, kivéve azt a megjegyzését, hogy a nevelésre kell összpontosítsunk.. Azonban nem mondott semmi specifikusat, vagy egyeneset azzal kapcsolatban, hogyan tegyünk valamit, ami megváltoztathatja a helyzetet a jelennel, és a jövővel kapcsolatban.

Rövid visszatekintés:

A bolygó készletei megcsappantak. Nincs elég ivóvíz, itt a globális felmelegedés, egészségtelen a környezetünk, a veszélyes toxikus anyagok használata következtében egszségünk rosszabbodik, a bolygó túlnépesedik, és csak a további 29 évre van elégséges energia forrásunk, mely a lakosságot elláthatja energiával. Az embereknek nincs lehetőségük a nyaktörő sebességgel történő változásokhoz igazodniuk. A konfliktusok elkerülhetetlenek.

Válaszom:

Nevelés alatt azt a “ragasztót” értettem, mely kapcsolatot hozhat létre az emberek között, amely lehetővé teszi majd számukra, hogy harmóniába kerülhessenek a Természettel. Ez cserében sikeressé tesz majd minket, és újraéleszthetjük életünket.

További kommentár:

Újra és újra elmondtam, hogy abban a pillanatban, hogy elkezdünk a megfelelő irányban változni, a Természet azonnal pozitívan reagál majd változásunkra a létezés minden szintjén. Nem kell addig várnunk ameddig teljesen újraoktatjuk magunkat, és globálisan kezdünk gondolkodni. Csak kezdjünk bele mindebbe, és hamarosan a Természet kedvező körülményei között találjuk majd magunkat, mivel nem állunk majd vele többé konfliktusban.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

68 queries in 0,758 seconds.