Dr. Michael Laitman

A Fény az egész világot arra készteti, hogy az megváltoztassa véleményét

 

A világ gyorsan elérkezik ahhoz a felismeréshez, hogy a válság oka önzőségünk. Az emberek kezdik megérteni, hogy a világ egymásba kapcsolódott, és mindenki mindenkivel összefügg. Senki nem akarja mindezt, de lassan elkezdjül elfogadni ezt a tényt.

Csak nézzük meg mi is történik Amerikában: Barack Obama felszólalt az AIG alkalmazottak bónuszaival kapcsolatban. De nem is olyan régen ez még teljesen normálisnak számított! Azonban ma ez már nem megengedhető: “Az emberek szenvednek, és ön meg bónuszokaz osztogat?!”

Az általános Amerikai megoldás eddig ez volt: “Mit érdekelnek minket ezek az emberek?! Csak égjenek!” De ma minden másképp történik. És nem Obama elnök vezeti a forradalmat – az idők változnak! Ma olyan dolgokat mondhat, amiket eddig nem tehetett, és mindez azt bizonyítja, hogy egy új korban és új helyzetben vagyunk.

Szóval miért van az, hogy ma megmondhatjuk a pénzzel rendelkező embereknek, hogy nem vehetnek többet magukhoz, mint ami másoknak van? Ez azért van, mert rendelkezünk egy általános megértéssel azzal kapcsolatban, hogy össze vagyunk kapcsolódva, és mindannyian ugyanabban a hajóban evezünk! Az hogy mindez megtörténik nem a véletlen műve. Ez az Univerzum minden részecskéje között fennálló kapcsolatok felfedezése.

Hirtelen Amerika elkezdett törődni a sátorváros lakóival! Természetesen többet is lehetne tenni – sokkal többet. Azonban már ez is egy teljesen új jelenség önmagában nézve. Akárki is törődött volna velük akár rövid idővel ezelőtt is? A régi megközelítés a következő volt: “Ha nincs házad, az a te problémád! Senkit nem érdekel!”. Ma azonban mindez egy nemzeti probléma. A világ kolosszális változásokon megy keresztül.

Azonban az ember nem képes mindezt magától megváltoztatni. A Fény az ami az emberek érzékelését és világnézetét változtatja.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,628 seconds.