Dr. Michael Laitman

Mindegyikünk megváltoztathatja a világot gondolataink segítségével

 Kérdés:

Ön azt mondja, hogy amennyiben nem jutunk el a korrekcióig, éhinség következik. Ez mind érthető a globális szinten. Azonban mit tehet az utca embere? Mit tehet a mindennapok gyakorlatában, amennyiben nincs lehetősége a világot befolyásolni?

Válaszom:

Először is mindenki befolyásolja a világot gondolataival, mivel “minden a gondolatokban tisztázódik”. Kapcsolatunk nem az internet elektromos kapcsolatain keresztül jön létre, vagy a hangjaink hullámain keresztül, a számítógépek képernyőin keresztül, vagy akár személyes találkozásaink által. A közöttünk levő teljes kapcsolat a vágyainkon keresztül jün létre.

A Teremtő semmi mást nem teremtett mint vágyakat. Mi a vágy fejlődésének különböző szintjeit, mint a világ anyagát érzékeljük – a kövületi, növényi és állati anyagot, gázok, folyadékok, szilárd és plazma formában. De mindez csak képzeletünkben létezik. Mi úgy érezzük, hogy az idő, tér és mozgás dimenziójában élünk.

Azonban mindezek a dolgok nem valósak – ez csak annak módja, ahogy kijavítatlan tulajdonságainkon belül jelentkeznek. Azonban a valóság látható terén túl, az igazi mozgató erő a vágy. Ebből kifolyólag minden személy, függetlenül attól milyen messze található másoktól, a rendszer tagjaként létezik, és mindenki befolyásol vágyain keresztül.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,112 seconds.