Dr. Michael Laitman

A Stimulus Terv olyan, mintha egy falábba adnánk injekciót

Úgy tűnhet számunkra, hogy a jelenlegi válság nagy részt fizikális problémákról, mint pénz, állások, és étel szól. Azonban a problémák igazi oka a közöttünk levő kapcsolatok hiánya. Ez az egyetlen dolog amivel nem rendelkezünk. Ezt a problémát kijavítva kijöhetünk a válságból, és bőséget fedezhetünk fel.

Azonban ehelyett Barack Obama, az amerikai elnök, Putin, az orosz elnök és más vezetők a világban a világ pénzszolgáltatásait növelik. Azt gondolják, hogy azáltal, hogy több pénz öntenek a rendszerbe a gazdaság újabb felemelkedését segítik elő, és ezzel az egész rendszert újraélesztik. Elavult módszereket próbálnak használni: a termelést és a kereskedelmet monetáris injekciókkal próbálják serkenteni. Ez pontosan olyan, mintha egy falábba akarnánk injekciót adni: lehetetlen valamit feléleszteni ami már halott.

A dolgok csak akkor kezdenek el működni megint, amikor az emberek közötti kapcsolat helyreállt. Végül is nincsen a világban pénzhiány. Vagy történt valami azzal a pénzzel, ami eddig létezett a rendszerben? Miért kell Obama elnöknek pénz készleteket a kormány tartalékból elvennie? Már eddig is több trillió dollárt dobtak kii az ablakon – és hol van ez a pénz most? Eltűnt, mint ahogy a víz amely a homokba szalad. De azért ez a pénz létezik valahol. Hova ment ez a hatalmas pénz tömeg, és miért nem volt képes problémáinkat megoldani? Mivel a valódi probléma, amely miatt a rendszer nem működik az a rendszerből hiányzó kapcsolat.

Ezért további injekciók sem fognak működni. A megfelelő kapcsolatokat kell kiépítsük egymás között. Ez az egyetlen módja annak, hogy megoldjuk a válságot.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,111 seconds.