Dr. Michael Laitman

10+10=az élet alapja az Univerzumban

 Híradás (a The MIT Technology Review alapján):

“Lehet, hogy ET genetikai kódja ugyanolyan, mint a miénk?” Tudjuk, hogy az amionósavak könnyen megtalálhatóak a naprendszerben és azon túl. Különböző kezdeti kísérletek arra vonatkozóan, hogy újrateremtsék a Föld korai atmoszférájában található körülményeket, a proteinekben talkálható 10 aminósav megjelenését eredményezte. Érdekes módon meteorokból vett példák vizsgálata ugyanazt a 10 aminósavat mutatta ki. Az első genetikai kódok ennek a tíz prebiotikus aminósavnak a kombinációiból keletkezhettek.

A Természet utána  a teljes 20 aminósav rendszerre épült fel mire a bolygó legkorábbi organizmusai megjelentek, legalább 3 és fél milliárd évveé ezelőtt.

Kommentárom:

A Kabbala tudománya elmagyarázza a Fény felülről lefelé történő kiterjedésének 10 fázisát (A Közvetlen Fény- Ohr Yashar 10 szfiráját), és a 10 fordított irányú fázist, mely a Fény alulről felfelé való kiterjedését jelképezi (a Visszavert Fény – Ohr Hozer 10 szfirája) Az élet (Partzuf) csak akkor képződhet, ha mindezek a fázisok jelen vannak.

A 10 aminósav (avagy a Közvetlen Fény – Ohr Yashar) az alap, de a protein anyaga csak akkor jelenhet meg, ha a Közvetlen és Visszavert Fény teljes terjedelmében jelen van, az őket összekötő membránnal, félig áteresztő szűrővel együtt.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,812 seconds.