Dr. Michael Laitman

Hogyan szélesítsük látókörünket?

A világunkat elképzeljük, és magunkon belül materiális képekből és belső érzékelésekből (gondolatok és vágyak) állítjuk össze. Az újszülöttet és a fejletlen embert fizikai képek befolyásolnak. Azonban a fejlett embert képes olyan esemény is megmozgatni, mely időben és térben el van tőle választva.

Ez megérteti velünk, hogy a legtöbb ember, mely a természetet károsítja nem észleli, hogy közben saját magát károsítja. Ez azért van, mivel a világgal kapcsolatos emberi érzékelés nagyon korlátolt és rövidtávú.

Azonban, ha ugyanezek az emberek egységre lépnek olyanokkal, akik érzékenyebbek, és fejlettebbek, akkor képesek ezen emberek világ érzékelését átvenni, és megállítani azt a kárt, melyet maguknak okoznak. Sőt mi több a megfelelő környezetnek meg van a képessége, hogy rávegyen minket másokkhoz megfelelően viszonyuljunk, még akkor is, ha alapvető természetünk, és a világról való felfogásunk ellenkezik mindezzel.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,113 seconds.