Dr. Michael Laitman

Egy új Princeton-i tanulmány: A Gondolatok képesek az Anyagot befolyásolni

 Híradás (a Gizmag által):

“A lámpa, mely képes gondolatainkat olvasni…talán”. A Psyleron Elme Lámpa változtatja színeit az emberi elme hatására. A Princeton-i Egyetem kutatói kifejlesztettek egy lámpát, az Elme Lámpát, melyben van egy mikoprocesszor, mely a REG-ben található statisztikai jellegzetességeket képes megfigyelni. Ez a lámpát színváltoztatásra készteti, és így a fehér, vörös, narancs, sárga, zöld, cián, lila, kék, és magenta színek mély árnyalatain megy keresztül. A belső REG az emberi elme által, akár szándékok, érzelmek, gondolatok és tudatalatti folyamatok által befolyásolható.

Kommentárom:

Természetesen, pontosan gondolataink és vágyaink (az elme és a szív) azok, melyek a világot befolyásolják. Lehetetlen a világot fizikai tettekkel befolyásolni.

És itt van problémáink eredete is: visszaszoríthatjuk, vagy megváltoztathatjuk fizikai tetteinket, de hogyan vagyunk képesek gondolatainkat és vágyainkat befolyásolni? Csakis a Felső Erő, mely minket és természetünket teremtette, képes mindezt befolyásolni. A Kabbala tudománya megadja nekünk ezt a lehetőséget.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,145 seconds.