Dr. Michael Laitman

A Természettel eggyé válva egy csodálatos útvonalon

 Kérdés:

Azt tudjuk, hogy a spirituális fejlődés útja nem könnyű, és a személy állandóan jobbról balra csapódik ezen az úton. Amikor az egész emberiség elkezd spirituálisan emelkedni, hogyan fog ezen a folyamaton keresztül menni, tudván azt, hogy mindez nem egy sima út?

Válaszom:

Először is, azok akik belépnek a spirituális fejlődésbe nincsenek egyedül azzal, hogy az életben egyik irányból a másikba vannak dobálva. Azonban, amikor az egész világ elindul ezen az úton, és elkezd spirituálisan emelkedni, nem lesz többé jobbról balra dobálva, hanem nyugodtan és szabályosan fog emelkedni.

A lényeg az, hogy az egész világ egy emberként fog emelkedni, egy hatalmas tömeg, mely jobban érzékeli és megérti a Természetet. Ez megváltoztatja majd az emberek gondolkodását, és lassanként vágyaik is megváltoznak majd annak irányában, hogy egyre közelebb kerüljenek egymáshoz.

Az emberiség mint egész nem észlel majd spirituális emelkedéseket és zuhanásokat, és nem fogja érezni a belső ellenállást az adakozás és megszerzés erejei között, ahol a személy vagy az adakozás tulajdonságához, vagy szívének önző vágyaihoz vonzódik. Az erők eme ellenállása az, mely az emelkedéseket és zuhanásokat okozza.

Ellenkezőleg, az emberiség egységes egészének csak egy közös vágya lesz, és ez csatlakozni fog a Természethez, egyre inkább azzal összeolvadva, beleolvadva abba saját maga elutasításával. Mindez egy gyönyörű előrehaladás és felfedezés lesz – egy gyönyörű út!

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,131 seconds.