Dr. Michael Laitman

Az élet, a cél, és a lélek

 Kérdés:

Hogyan tudhatjuk meg sorsunk igazi értelmét? Van valami módja annak, hogy a személy tettei megfelelő módon irányulnak a cél érdekében, aminek érdekében erre a világra jöttünk?

Válaszom:

Ez a személy állandó munkája egész élete folyamán, hogy a célt pontosítsa jobban finomítsa, mely cél a Teremtő, a szeretet és adakozás tulajdonságának a megszerzése, amint ehhez a célhoz egyre inkább közelítünk.

Kérdés:

Már jó ideje olvasom az Ön könyveit, és úgy tűnik valami történik bennem ennek eredményeképpen. A remény és csatlakozás érzései kelnek fel bennem. Érzem, hogy létezem, hogy itt jelen vagyok, és amikor erre az érzésre koncetntrálok, nyugalmat és kielégülést érzek. Mindez a saját egóm érzése, vagy mindez általános és gyakori?

Válaszom:

Ez az általános Univerzum személyes megérzésének megjelenése.

Kérdés:

Adam HaRishon melyik testrészéhez tartozik a lelkem?

Válaszom:

Ezt csak saját magunk vagyunk képesek felfedezni a Teremtő felfedezése közben, mert a felfedezés általánosságban a közös lelken belül, míg egyénileg az individuális lelken belül jelentkezik.

Kérdés:

Amikor Ön azt mondja, hogy az emberek között kapcsolatnak kell létrejönnie, pontosan milyen kapcsolatot ért ez alatt?

Válaszom:

Arra célzok, hogy egy pozitív viszonynak kell létrejönnie, ahol mindenki mindenkire tekintettel van, mint ahogy azt az egyetlen összefüggő rendszerben való létezésünk szükségessé teszi.

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

60 queries in 0,446 seconds.