Dr. Michael Laitman

Az élet, a cél, és a lélek

 Kérdés:

Hogyan tudhatjuk meg sorsunk igazi értelmét? Van valami módja annak, hogy a személy tettei megfelelő módon irányulnak a cél érdekében, aminek érdekében erre a világra jöttünk?

Válaszom:

Ez a személy állandó munkája egész élete folyamán, hogy a célt pontosítsa jobban finomítsa, mely cél a Teremtő, a szeretet és adakozás tulajdonságának a megszerzése, amint ehhez a célhoz egyre inkább közelítünk.

Kérdés:

Már jó ideje olvasom az Ön könyveit, és úgy tűnik valami történik bennem ennek eredményeképpen. A remény és csatlakozás érzései kelnek fel bennem. Érzem, hogy létezem, hogy itt jelen vagyok, és amikor erre az érzésre koncetntrálok, nyugalmat és kielégülést érzek. Mindez a saját egóm érzése, vagy mindez általános és gyakori?

Válaszom:

Ez az általános Univerzum személyes megérzésének megjelenése.

Kérdés:

Adam HaRishon melyik testrészéhez tartozik a lelkem?

Válaszom:

Ezt csak saját magunk vagyunk képesek felfedezni a Teremtő felfedezése közben, mert a felfedezés általánosságban a közös lelken belül, míg egyénileg az individuális lelken belül jelentkezik.

Kérdés:

Amikor Ön azt mondja, hogy az emberek között kapcsolatnak kell létrejönnie, pontosan milyen kapcsolatot ért ez alatt?

Válaszom:

Arra célzok, hogy egy pozitív viszonynak kell létrejönnie, ahol mindenki mindenkire tekintettel van, mint ahogy azt az egyetlen összefüggő rendszerben való létezésünk szükségessé teszi.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,112 seconds.