Dr. Michael Laitman

Érzékelve a világot elejétől a végéig

 Kérdés:

Amikor az emberek meghallják, hogy kabbalát tanulok, megkérdezik: “Mi hasznom van ebből?”. Általában azt válaszolom, hogy ennek segítségével megértem életem értelmét, elkezdem annak ízét érzékelni. “Mi az élet értelme?” kérdezik erre, rövid válaszra várva. Mit válaszolhatok minderre?

Válaszom:

Mivel kabbalát tanulok, a világ áttetszővé válik számomra. Ezen keresztül, ennek segítségével képes vagyok meglátni az irányító erőket, azt a rendszert ami világunkat irányítja. Ennek jóvoltából a teljes világot képes vagyok érzékelni, elejétől végéig.

Megértem az életem értelmét és az életet általánosságában, megértem saját szerepemet mindebben, a lelkem gyökerétől az általános lélek halmazában, a végcélig, amit el kell, hogy érjek. Mindez egy végtelen örökkévaló folyamatban zajlik, melynek megértése a kabbala tudományának tanulásával érhető el. Mindez segít felfedezni a Természetet és a Teremtőt számomra, és így megértem, magamévá teszem és irányítom a Természetet és az összes világot.

Mondjuk azt az embereknek, hogy megtanulhatják, hogyan használják életüket a lehető legjobb módon, és hogyan kaphatják meg minden egyes percben a lehető legnagyobb előnyt! És ez az igazság!

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,669 seconds.