Dr. Michael Laitman

A lelkek rendszere képes létrehozni közöttük a Fény áramlását

Csak egy teremtés létezik – a Teremtővel való feltöltődés iránti vágy – mely vágy több milliárd darabra van osztva. Korrigált lelkeikkel a múltbéli Kabbalisták létrehoztak egy rendszert, ami által képesek vagyunk magunkra vonni a korrigáló Fényt. Ahhoz, hogy ezt megkapjuk a következőket kell tegyük:

– Meg kell próbálnunk önzőségünk fölé emelkedni másokkal való egységünk által, és

– Arra kell folyamatosan törekednünk, hogy a Kabbalisták által írt könyvek tanulása által magunkra vonjuk a korrigáló Fényt.

A több milliárd lélek között létezik néhány speciális lélek, melyek képesek maguk között kapcsolatot létrehozni: ezek a Kabbalisták lelkei. Azáltal, hogy a lelkek általános rendszerén belül léteznek, mint mazsolák a műzlihalmazban, kapcsolatot hoznak létre maguk között, mely lehetővé teszi a Fény áramlását közöttük.

Azáltal, hogy eme magasabb lelkekhez való kapcsolatra törekszünk, és a műveiket olvassuk, arra törekszünk, hogy olyanok legyünk, mint ők. Ennek eredményeképpen a Fény minket is befolyásol, de a kapcsolatra való törekedés nélkül, a Fény nem jelenhet meg közöttünk. Egy egyszerű fizikai törvény határozza ezt meg: kapcsolat nélkül nem vagyunk képesek befogadni, Fényt kapni.

De mivel a rendszerben már most léteznek olyan lelkek melyek egységre léptek egymással, bárki, aki aki hozzájuk akar csatlakozni, és létezik az ehhez szükséges fizikai feltételekkel, ami a könyveket és a csoporthoz való kapcsolódást jelenti, az ugyancsak megfelelően használja a Fényt, mely ezen speciális lelkek között létezik, és ami mások számára is ragyoghat.

Pontosan ez a módja annak is, ahogy a felnőttek gondoskodnak a gyerekekről. Előzetesen létrehozzák azokat a feltételeket ami a gyerekek számára a világban szükséges. A kicsik aztán olyanok akarnak lenni, mint a felnőttek, hozzájuk akarnak csatlakozni, tanulni akarnak tőlük: és ezáltal növekszenek, fejlődnek.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,116 seconds.