Dr. Michael Laitman

Az egyetlen tett, ahol használhatjuk szabad választásunkat

Amennyiben megszabadítjuk magunkat a szükségtelen, külsőséges cselekedetektől, melyek nem kapcsolódnak az emberek közötti viszonyok korrigálásához, akkor azt tennénk ami valóban fontos. Ez az egyetlen tett, ahol használhatjuk szabad akaratunkat, választásunkat, és pontosan megláthatjuk mit is kell tennünk, és hol is kell korrigálnunk magunkat.

Ez igazából egy kis terület, de mindenkinek tökéletesen tisztában kell vele lennie, hogy itt található választásunk koncentrációja. Amennyiben korrigáljuk kapcsolatunkat, elérjük a korrekció végét, és a teremtés célját. Amennyiben ez nem világos számunkra, nincs választásunk cselekedeteinkben, és olyanok maradunk, mint az állatok.

A Természet megmutatja majd nekünk a korrupciónkat minden téren: a gazdaság terén, egészségügyi problémáinkban, a nevelés, és oktatás rendszerében, és családi kapcsolatainkban – az önzőség összes formájában, mely bennünk létezik.

Amennyiben nem korrigáljuk az emberek közötti kapcsolatokat, minden más törött formában kerül elénk a Természet által bemutatva.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,127 seconds.