Dr. Michael Laitman

Előre haladásunk erőfeszítéseinktől és vágyunk nagyságától függ

Minden növekedési folyamat és fejlődés és minden változás a növényi és állati szinten két lépésből áll: a cselekedetből és annak eredményéből, mely előre meg van határozva és számunkra egyszerűen lassan megjelenik.

A lövedék nekiszáll az üvegnek és eltöri azt. Azt hisszük, hogy mindennek az oka a fegyver elsütése, és a végeredmény az üveg törése. Azonban ez nem így van. Minden jó előre el van már tervezve, és a tettek eredményei már előre léteznek, és azok hozzák működésbe az okokat, melyeket mi magunk előtt látunk.

Amikor a politikusok világszerte kiabálnak, kezükkel hadonásznak, és úgy tűnik próbálnak valamit tenni, ez azt jelenti, hogy az események, melyek a spiritualitásban már jó ideje léteznek, meg kell, hogy jelenjenek a fizikai világban is. Ezért van az, hogy bizonyos anyagok használatosak.

Mindeközben nekünk úgy tűnik, hogy a politikusok aktuálisan meghatározzák az eseményeket. Azonban mindez csak illúzió – egy játék, egy bizonyos bábjáték. A szünetek alatt, amikor a díszletek változnak, az ember arra van kényszerítve, hogy mindezek fölé emelkedjen, és felfedezze a Felső Irányítást, mely az előadást produkálja az emberiség számára egész történelmünk alatt.

Egyik lépcsőről a másikra kell emelkedjünk, ameddig elérjük a teljes korrekciót. Mindezek a lépcsőfokok előre el vannak készítve számunkra hosszú ideje, mivel minden előre meg lett határozva a világ teremtésének pillanatától kezdve. Mindössze annyi maradt hátra számunkra, hogy erőfeszítéseket tegyünk. Annyit kérnek csak tőlünk, hogy felfedezzük, megérezzük és elképzeljük következő szintünket. Abban a mértékben, hogy vágyunk a jövőbeni szintünk független elképzelésére, növekszünk és haladunk ama szint felé, mint egy kisgyerek mely felnőtté akar válni. Ez a különbség az állati és emberi szintek között. Vágyával és erőfeszítésével a személy közelebb vonja magához előrehaladottabb állapotát.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,125 seconds.