Dr. Michael Laitman

Használjuk ki a számunkra nyújtott lehetőségeket

 Kérdés:

A Fehér Házban változások folynak, új elnök lépett hatalomra, és megnövekedett a nyomás Izraelre. Mindez országunkban az ellentétes vélemények fokozódásához vezethet. Lehet, hogy éppen erre kellene most koncentrálnuk?

Válaszom:

A politika az bizonytalan és nem egyenes vonalú, a közvélemény elvárása a politikusokkal szemben szinte soha nem egyezik a politikusok terveivel, inkább meghatározott célokban nyilvánul meg. Ez egy összetett folyamat, melybe nekünk nem szabad belefolynunk.

Azonban azt szükséges megértenünk, hogy amennyiben Izrael népe késlekedik feladatának végrehajtásával, a nyomás az országon csak fokozódni fog. Arra kell vezessük az embereket, hogy megértsék a korrekció szükségességét. Bele kell egyezzenek abba, hogy eljátszák szerepüket az emberiség spirituális fejlődésében. Izrael népének meg kell értenie, és el kell fogadnia hivatottságát, és fel kell ismernie hibás mivoltát mindenben ami most történik.

A nyomás rajtunk egyre növekedni fog, annak érdekében, hogy felébresszük Izrael népét. Pontosan ez történt a történelem folyamán – kezdve az egyiptomi Fáraótól mai napjainkig. A próféták írtak minderről, elmondták, hogy amennyiben nem vesszük magunkra a ránk szabott felelősséget, mindenféle különleges nehézségeken és próbákon kell keresztül mennünk.

A nyomás amit érzünk az nem más, mint a még korrigálatlan állapotok, és bár már kellene, még nem használtuk ki a számunkra nyújtott lehetőségeket. Abban a mértékben, melyben a nyomás erősödik, meghatározhatjuk a korrigálatlan állapotokat. Azonban mindezek az állapotok fejlettségi szintünknek megfelelően jelennek meg előttünk.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,619 seconds.