Dr. Michael Laitman

Csak annyit tehetek, hogy tanítom önt

Kérdés:

Szeretném a Fény egy darabját megkapni a Teremtő érdekében, nem a saját érdekemben. Szóval egy ideje már olvasom az ön írásait, tanácsait, és boldogan mondok köszönetet minden egyes alkalommal. Amennyiben nem bánja szeretnék tanácsot kérni a kötelezően megteendő, és nem kötelező dolgokkal kapcsolatban, azokról a kulcsfontosságú minkákról, melyeket meg kell tegyünk annak érdekében, hogy megkaphassuk a Fényt, és szolgálhassuk a Teremtőt. Nem tudom, hogy a 613 (+7) vágyam közül, hányat korrgáltam már. Azonban önző kérdés lenne az, ha ara kérném Önt, hogy segítsen nekem magamat korrigálni, hogy megkaphassam a Fényt és elérhessem a teremtés alapgondolatát?

Válaszom:

Minden egyes vágy a 613 vágy közül párhuzamosan korrigálódik. Ez azért van, mert a lélek az mindig egységes, és soha nem hullik darabokra, mint ahogy egy csepp spermában, embrióban, vagy egy felnőttben is a test összes része megtalálható.

Az ön feladata az, hogy végigmenjen a korrekció 125 lépcsőfokán. Amennyiben rálép az első lépcsőfokra, felfedezi a Teremtőt az első lépcsőfoknak megfelelő mértékben. Én nem segíthetek ebben oly módon, ahogy ön engem erre kér. Én nem vagyok ezt képes megtenni. Én csak fejlődéséhez adhatok segítséget és a növekedésre oktathatom.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,116 seconds.