Dr. Michael Laitman

Van módja annak, hogy megszabaduljunk a kokain addikciótól: a spirituális beteljesülés

Híradás (a The Independent UK által):

“Kokain Nagy Britanniában: az elmúlt évben 25%-al növekedett az arány” Nagy Britanniában a kokain felhasználók száma az elmúlt évben 25%-al majdnem 1 milliós tömegre nőtt. Martin Barnes. a DrugScope tanácsadó szolgálat vezetője azt mondta…a drog ára ugyancsak csökkent, ami még közkedveltebbé tette azt…”A kokain fogyasztás ma 1996 óta a legmagasabb szinten van a felnőttek körében, a 16-tól 24 éves korosztályban minden 8 emberből egy azt állítja, hogy használja a drogot.”

Kommentárom:

Az ember természete ugyanolyan maradt ősidőktől kezdve: továbbra is csak “kenyeret és cirkuszt” követelve. De a kábítószerek képesek mindent helyettesíteni, és senki sem képes őket megállítani. Mindez nélkülözhetetlen kellékké vált az emberek számára, hogy életük ürességétől elmenekülhessenek.

Azonban a valódi beteljesülés csakis a Felső Szint elérésével lehetséges. Ez az amit a Kabbala képes bárkinek ajánlani, aki vágyik rá.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,625 seconds.