Dr. Michael Laitman

Új kutatás azt mutatja, hogy a Klimaváltozás nem emberi aktivitás következménye

Híradás (az RSC fordítása alapján):

Egy új kutatás az Orosz Tudományso Akadémia Földrajzi Intézetének munkássága által azt mutatja, hogy a 20. században a globális Klímában bekövetkező változásoknak természeti okai vannak. A Föld rendszere továbbra is természetes törvényeknek megfelelően működik, és az emberi társadalomnak a jelenlegi globális felmelegedést természetes fejlődésnek kell, hogy tekintse, és nem pedig emberi aktivitás következményének.

Kommentárom:

Minden felülről érkezik hozzánk. A világot felülről irányítják, és egyátalán nem múlik ez azon, hogy mi mit csinálunk a Földön. Minden azon a célon múlik, melyet el kell érjünk – a közöttünk és a Teremtő között létrehozandó teljes harmónián, és hogy relatívan milyen messze vagyunk még ettől a céltól.

A világ felső Irányítását csak azzal a szándékkal vagyunk képesek befolyásolni, hogy ehhez az Irányításhoz hasonlóvá váljunk. Igazából minden amit negatív eseménynek, erőnek vagy helyzetnek fogunk fel, az része annak az esszenciának mely minket belülről és kívülről  a Természet integrális erőjének megszerzésére motívál.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,123 seconds.