Dr. Michael Laitman

Az eltűnő anyag: a következő lépés a tudományok számára

Ahogy a kutatók a természetet elemzik, felfedezik, hogy minden anyag elementáris részecskékből, és energiából áll. Azáltal, hogy behatolunk mélyebben az anyagba, a részecskék helyett hullámokat találnak, más szóval erőket.

De végül az anyag teljesen eltűnik, és az egyetlen dolog ami marad az az erő, mely a Felső Fényt tartalmazza.

Amikor ezeket az erőket az emberek felfedezik, azok élettelen, növényi, állati vagy emberi formát vesznek fel. De ettől még mindazok erők maradnak.

Ez hasonló ahhoz, ahogy a kép megjelenik a TV képernyőjén az elektromágneses erők hatására. Ez az ahogy a mi valóság képünk jelenik meg számunkra ezen erők által, azt az érzést adva nekünk, hogy egy világot és magunkat látjuk.

Azonban amennyiben mélyebbre hatolunk a mikro világba, van egy pont, ahol még a hullámokat sem látjuk majd. Minden eltűnik, hasonlóan egy tiszta fejhér laphoz, melyet soha nem érintett toll vagy ceruza. Ez a módja, ahogy a valóság tudományos elemzése átváltozik a fizikai tárgyak vizsgálatáról atomok, hullámok, és végül az üresség vizsgálatára.

Azáltal, hogy az anyagot kutatjuk, visszaérkezünk az egész jelenség eredetére – a Felső Fényhez. De annak érdekében, hogy azt érzékeljük, és kutathassuk, először is a kutatónak kell megváltoznia!

(a reggeli lecke harmadik része alapján)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,634 seconds.