Dr. Michael Laitman

A vágyak nem ismernek távolságot

Kérdés:

Világszerte több ezer ember tanul velünk együtt a TV-n vagy az Interneten keresztül. Nézhetik a leckéket és Kabbala könyveket vásárolhatnak. De mit tegyenek, ha nincsen a közelükben fizikális csoport melyhez a megfelelő erők érdekében csatlakozni tudnának?

Válaszom:

Mi a különbség abban, ki hol található amikor a leckét hallgatja – a TV képernyője előtt, vagy a lecke teremben ahol én élőben tanítok? A személy mindig ott van, ahol a vágya található. Ezért van az, hogy én érzem a több ezer ember vágyát magam mellett, de lehet, hogy valaki mellettem ül, és mégsem vagyok képes őt érezni.

Semmi különbséget nem jelent, hogy a világ melyik részén található a személy. A távolság akár még előnyére is szolgálhat. Érzem, hogy az emberek hogyan gyűlnek össze a világ különböző részein, mekkora hatalmas erővel járulnak hozzá a Napi Kabbala Leckékhez.

Mindez azért történik, mivel minden egyes személy egyéni ereje megtöbbszöröződik a távolság által, és annak a gyengeségnek a segítségével amit azért érez, mivel messze van tőlünk, mivel nem érzi a közvetlen hatást. Mindez egy hatalmas erővé adódhat össze.

Szóval teljesen mindegy hogy a világ melyik sarkában vannak barátaink, ők valójában nagyon közel vannak hozzánk.

(a reggeli lecke harmadik része alapján)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,625 seconds.