Dr. Michael Laitman

Arra várunk, hogy többi saját részünkhöz csatlakozzunk

A féltékeynség a törés közvetlen következménye. Előzőleg mindannyian össze voltunk kapcsolva, és a többiek érdekében magunkból adtunk. Végül is a Fény köztünk volt, egységet alkotva közöttünk, nem engedve meg, hogy különállónak érezzük magunkat.

Hirtelen mindez különböző különálló szervekre és részekre tört, és mindez olyan, mintha mindegyik szerv transzplantációra lenne felkészítve, és arra van megőrizve, valami élettani oldatba helyezve. Ennél fogva mindegyik testrész megtartja életerejét, és nem képes meghalni addig, míg lehetőség nem nyílik arra, hogy azt egy másik testbe ültessék, ismét mindegyik testrészt egyetlen testté összerakva.

Ez az ahogy mi is élünk ma – mint egy test, mely részekre lett szabdalva, és mindegyik rész életben van tartva az élet egy kis szikrája által, mely nem engedi, hogy a részek meghaljanak, hogy egyszer majd ismét egy testté álhassanak össze. Ez jelenleg az emberiség helyzete.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,114 seconds.